Who Wants to be a Millionaire

Slots Features

Rating:
4.1 / 5
Wilds:
Cons
Auto Play:
Cons
Progressive Jackpot:
Cons
Scatter:
Cons

De gokkast Who Wants to be a Millionaire Megaways is er weer één van de hand van Big Time Gaming. Deze gokkast spreekt waarschijnlijk meteen tot de verbeelding als de titel je bekend voorkomt. Het spel is namelijk gebaseerd op de gelijknamige televisieshow.

Speel nu

Gebaseerd op gelijknamige spelshow

Als je de beroemde spelshow Who Wants To Be a Millionaire kent dan is het gokken op deze gokkast een feest van herkenning. In de spelshow is het mogelijk om een miljoen te winnen door vragen te beantwoorden. Dat miljoen verdien je niet op deze gokkast, maar het is wel mogelijk om veel geld te winnen. In de spelshow zijn er drie bekend hulplijnen om in te zetten als je een vraag niet weet. Je mag het publiek vragen, iemand opbellen of de fiftyfifty optie toepassen.

Het leuke is dat in het spel van de gokkast Who Wants to be a Millionaire Megaways er eveneens hulplijnen zijn die een rol spelen. In plaats van een miljoen verdienen, biedt deze gokkast de kans om 5.000 of 10.000 maal de inzet te winnen. Die kans krijg je vooral als je in de bonusronde met gratis spins komt. Er is nog een aspect van de spelshow dat terugkomt in deze gokkast. Dat is de spanning die je ervaart en unieke sfeer die er heerst. Elke spin is als een vraag waarbij het wachten is op het goede antwoord. In dit geval dus winnende combinaties.

Who Wants to be a Millionaire

Dat de Megaways gokkast Who Wants to be a Millionaire van Big Time Gaming afkomt, zorgt voor herkenbare spelsituaties. Zo zijn er gelijke spelelementen aanwezig in onder meer Extra Chilli en Bonanza. De bonusronde biedt een leuke verrassing. Overigens zijn er zes rollen beschikbaar. De onderste rol heeft een rij met vier symbolen en staat vast. Je hebt in het spel maar liefst 117.649 manieren om geld te winnen.

Een van de opvallende kenmerken is de aanwezigheid van veel wildsymbolen. Ook zijn er symbolen die als stacks voorkomen. Dat verhoogt de kans op het laten vallen van een winnende combinatie. De minimale inzet per spin op deze gokkast is 0,20 euro en maximaal is er 10 euro in te zetten. Het uitbetalingspercentage van Who Wants to be a Millionaire is vastgesteld op 96,27%. Het is ook nog leuk om te weten voordat je gaat gokken dat er multipliers voorkomen in het spel. Dat levert je met name in de bonusronde veel geld op.

Speel nu

Bonusronde met kans op 50 gratis spins

De bonusronde van de gokkast Who Wants to be a Millionaire Megaways levert tot 50 gratis spins op. De toegang tot de bonusronde krijg je door op de bovenste set met rollen drie scatters te krijgen. Op dat moment is het tijd om je voor te bereiden voor het interactieve deel van het spel. Net als in de televisieshow is er bij wijze van spreken een kandidatenstoel. Jij bent degene die nu als kandidaat aan het spel deelneemt.

Kies het goede antwoord op de fictieve vraag om 50 gratis spins te verdienen. Je krijgt niet meteen 50 gratis spins, want daarvoor moet je de vragenrondes wel doorkomen. Je start met 8 spins en de eerste vraag goed beantwoorden maakt daar 10 van. Heb je de verkeerde keuze gemaakt? Dan lig je er meteen uit en heb je geen gratis spins. Bij het goed beantwoorden van de vraag ga je verder. Het is een gok die je neemt om voor meer spins te gaan. De eerste vraag is namelijk al een gokvraag ´lig je eruit of ga je verder?´.

Er zijn hulplijnen om te gebruiken, maar de vraag is maar in hoeverre deze natuurlijk betrouwbaar zijn. Je neemt dus altijd een risico. Zit je in de ronde met gratis spins dan komt de multiplier eraan. Iedere winnende combinatie levert een verhoging op van +1. Op de onderste rij is het mogelijk om extra free spins te winnen.

Conclusie gokkast Who Wants to be a Millionaire Megaways

Wij vinden de gokkast Who Wants to be a Millionaire een echte aanwinst als het gaat om de Megaways gokkasten. Het is vooral het interactieve aspect dat eraan verbonden is dat het extra leuk maakt om erop te spelen. Bovendien is het nog leuker als je de televisieshow kent vanwege de herkenbaarheid. De sfeer en spanning zijn op elk moment aanwezig. Het spel verloopt bovendien soepel met de rollen die snel draaien.

De Big Win animaties zijn geweldig om naar te kijken. Dat betekent namelijk dat je veel geld hebt gewonnen. Het is dus zeker een van de aanraders als het om de Megaways gokkasten gaat. Speel er maar eens op en ontdek hoe leuk het is. De gokkast Who Wants to be a Millionaire Megaways is natuurlijk in meerdere online casino´s te spelen. Kies er maar een uit en open een account. Dan is er ook nog een bonus die je ontvangt nadat je geld hebt gestort.

Speel nu

Geef een reactie