Monopoly

Slots Features

Rating:
4.2 / 5
Min Coin Size:
0,10
Max Coin Size:
40
Wilds:
Features
Auto Play:
Features
Progressive Jackpot:
Cons
Scatter:
Features

Monopoly Megaways is een gokkast van Big Time Gaming. Dat is de producent die Megaways ooit heeft bedacht en geïntroduceerd. Monopoly Megaways is gebaseerd op het leuke en gelijknamige gezelschapsspel.

De gokkast is overigens in samenwerking met Hasbro Entertainment tot stand gekomen. Het is echt een geweldige gokkast om op te gaan spelen en je hoeft daarvoor niet eens van Monopoly te houden. Als je dat spel wel helemaal fantastisch vindt, is het nog leuker om erop te gokken. Maak via deze Monopoly Megaways review kennis met alle spelelementen en natuurlijk met het aantal Megaways. Dan weet je al snel of je dit spel moet gaan spelen. Wij denken in elk geval van wel, want de animatie en features zijn op een aantrekkelijke manier met elkaar verbonden.

Speel nu

Monopoly Megaways speluitleg

Er zijn op de gokkast Monopoly Megaways in totaal zes rollen. Op iedere rol bestaat de mogelijkheid om twee tot zeven symbolen te verkrijgen. Het aantal symbolen op de rollen bepaalt hoeveel Megaways er zijn. Zijn er zeven symbolen per rol te zien? In dat geval kom je uit op 117.649 manieren om te winnen. Dat is meteen ook het maximale aantal. Bij minder symbolen per rol daalt ook het aantal winmanieren. Elke ronde is wat dat betreft al spannend, want het aantal winmanieren verandert steeds.

slot winDe minimale inzet van deze gokkast is per spin 0,10 euro en de maximale inzet bedraagt 20 euro per spin. Dat lijkt niet veel, maar de maximale winst loopt wel aardig op. Bijvoorbeeld tot 15.000 maal de inzet als je in de ronde met free spins bent. Tijdens deze ronde krijg je namelijk extra multipliers toegekend. Het uitbetalingspercentage van Monopoly Megaways is 96,36%. Er zijn allerlei symbolen op de rollen te zien met onder meer kaartsymbolen, zoals 9, 10, A, J en K. Die hebben de laagste waarde, maar er zijn meer symbolen. Voordat je Monopoly speelt, kies je toch een pionnetje uit? In dit spel zijn er symbolen, zoals een hondje, auto en schip die de pion op het speelbord vormen.

Onder de rollen zie je een deel van het originele Monopolyspel. De straten zijn in dit geval Engels en de Kalverstraat staat er dus niet op. Wel kom je bijvoorbeeld Whitechapel road tegen net als The Angel Islington. Dit deel van het speelveld heeft een functie en is uitgevoerd als Reel Adventure. Dat betekent dat er wat gebeurt.

Uncle Rich Pennybags is namelijk aanwezig en springt van het ene vakje naar het andere vakje. Misschien ken je Holy Divers Megaways wel? Daar heb je een ridder onderin beeld lopen die voor extra prijzen zorgt. Bij Monopoly Megaways is die taak weggelegd voor Uncle Rich Pennybags. Boven de rollen staan er links huizen om te verzamelen en rechts andere onroerende goederen, zoals het treinstation of waterbedrijf.

Uitbetalingstabel

Er is een wild in het spel van Monopoly Megaways die te herkennen is aan de letter M. Deze wild vervangt andere symbolen, maar komt alleen voor op de rollen twee tot en met zes. Elk winnend symbool is onderdeel van een reactie en wordt vervangen door een nieuw symbool. Hierbij is er sprake van de watervalfunctie. De nieuwe symbolen vallen van boven naar beneden bij een winnende combinatie. Mr. Monopoly ofwel Uncle Rich Pennybags is actief op het deel van het Monopolybord.

Iedere keer als je wint, zorgt Mr. Monopoly voor beweging. Komt hij op een straat terecht dan verzamel je een huisje als je drie spins achter elkaar hebt gewonnen. Iedere volgende opeenvolgende winst levert een extra huisje op. Die zie je dan bovenin je scherm als toevoeging. Komt hij op een station dan komt die bij de verzameling rechts bovenin beeld en ben jij de nieuwe eigenaar. Dat geldt ook voor het elektriciteitsbedrijf of waterbedrijf.

SlotKomt Mr. Monopoly op het vakje Go? In dat geval gaat de volgende spin met het maximale aantal Megaways van start. Dat zijn er dus 117.649. kom je op de schatkist dan win je tot maximaal vier huizen. De kaart met het vraagteken biedt twee opties. Of je wint het maximale aantal Megaways voor de volgende spin of je wint maximaal vier huizen. Bij de toevoeging van het vijfde huisje op een straat win je acht free spins. Er zijn nog meer free spins te winnen op Monopoly Megaways. Bijvoorbeeld als je een extra huisje krijgt op een straat met vijf huizen. De kanskaart biedt eveneens een trigger voor free spins. Bovendien krijg je voor elk station automatisch ook een gratis spins.

De free spins met onbeperkte multiplier leveren je grote winsten op. De multiplier start bij 1x, maar neemt toe als je op het waterbedrijf of elektriciteitsbedrijf terechtkomt. Ook stijgt de multiplier met 1 extra voor elk huis op elke straat waar Mr. Monopoly op landt. Na afloop van de free spins feature verlies je het eigendom op de treinstations en nutsbedrijven. Je blijft wel eigenaar van de huizen op de straten.

Heb je tijdens de free spins beide nutsbedrijven in het bezit? In dat geval stijgt de multiplier met 2. De kanskaart levert je tijdens de free spins ook nog winst op. Er zijn meerdere winstopties. Je wint bijvoorbeeld vijf extra free spins of de volgende spin is met het maximale aantal Megaways. Kom je op een straat met twee huizen? Dan is de multiplier 2x. Heb je een straat met vier huizen? Dan is de multiplier 4x. Bij de toepassing van de multiplier verdwijnen de huizen daarna wel.

Speel nu


Samenvatting Monopoly Megaways

Monopoly Megaways is een geweldige gokkast omdat er zoveel gebeurt en zoveel te beleven valt. Dit geldt in elk geval als er een winnende combinatie valt. Die vallen er vaak en dan is het altijd maar weer een verrassing welke feature er komt. Dat maakt de Monopoly Megaways gokkast echt spannend om op te gokken. Het is ook geweldig dat er sprake is van een Reel Adventure element. Dat maakt namelijk dat je het spel als heel levendig in plaats van statisch ervaart. De afwisseling en verrassingen in het spel vormen de perfecte combinatie om een leuke tijd te beleven op Monopoly Megaways.

Speel nu

Geef een reactie