Machina

Slots Features

Rating:
4.2 / 5
Wilds:
Cons
Auto Play:
Cons
Progressive Jackpot:
Cons
Scatter:
Cons

De gokkast Machina Megaways is door Relax Gaming uitgebracht. Het is een van de vele Megaways gokkasten die gebaseerd zijn op het Megaways concept van Big Time Gaming. Dat er zoveel verschillende gokkasten zijn met dit concept, maakt het voor spelers alleen maar leuker.

Het is gewoon een origineel idee om niet met vast winlijnen te spelen, maar met gigantisch veel manieren om te winnen. Dat zijn in dit geval op Machina in elk geval 46.656 winmanieren. Overigens is Machina de eerste Megaways gokkast die door Relax Gaming is ontwikkeld. Het design is in elk geval al heel modern of daar zelfs op vooruitlopend met de futuristische vormgeving. Kijk maar eens hoe strak de robots eruit zien zonder overigens blikkerig aan te doen. De science fiction sfeer spat er in ieder geval vanaf.

Speel nu

Machina

Machina biedt dus 46.656 manieren om geld te winnen tijdens het gokken op deze Megaways gokkast. Het spel speelt zich af op zes rollen en de inzet bepaal je helemaal zelf. Er is namelijk sprake van een minimale inzet en maximale inzet. Dat betekent dus dat ieders budget toereikend is om te gokken op Machina.

Bijvoorbeeld door met een inzet van 0,60 euro te gaan gokken. Dat is de minimale inzet en maximaal is er een bedrag van 36 euro per spin in te zetten. De minimale inzet is overigens wat hoger in vergelijking met andere Megaways gokasten. Die kennen inzetten van 0,10 euro of 0,20 euro per spin. Ook de maximale inzet is wat dat betreft wel wat beperkt. Het uitbetalingspercentage is wel top en ligt tussen 96,59% en 97,42%.

Uitbetalingstabel en symbolen

De Machina Megays gokkast heeft meerdere symbolen en daarvan bestaan er meerdere uit robots. Naast de reguliere symbolen is er in het spel een rol weggelegd voor de wildsymbolen. Deze komen onder meer stacked voor op de rollen. Je herkent de wild aan de afbeelding van een elektronisch circuit. De scatter is hierdoor niet te vervangen, maar alle andere plaatjes op de symbolen wel.

Er zijn onder meer symbolen die wel wat weghebben van een geheim agent. Zo zijn er ook kaartsymbolen die voorkomen als 9, 10, J, Q, K en A. Het belangrijkste reguliere symbool is de robotvrouw, want die levert je gewoon het meeste op. Het is ook leuk dat deze robotvrouw je de mogelijkheid biedt om een jackpot te winnen. Dat is mogelijk tijdens de gratis spins en er zijn maar liefst drie jackpots beschikbaar. Je wint een hogere jackpot naarmate je meer robots weet te scoren.

Krijg je minimaal 10 robots dan win je de kleinste Silver jackpot. Die is al wel 20 maal de inzet waard. Heb je minimaal 12 robots? Dan win je de Gold jackpot die 50 maal de inzet oplevert. Heb je 16 robots gescoord dan valt de Platinum jackpot. Dan pak je de hoofdprijs van 1.000 maal de inzet.

Speel nu

Hyper Bonus voor gratis spins

Bij het zien verschijnen van drie scatters kom je al in de ronde met gratis spins terecht. Duurt je dat wat te lang dan regel je de toegang tot de bonusronde zelf. Dat is mogelijk door voor de Hyper Bonus te kiezen. Tegen betaling ontvang je dan free spins. Het kost je wel wat geld, maar misschien levert de Hyper Bonus je nog meer geld op. Je hebt daarbij de keuze uit een verschillend aantal free spins. Bijvoorbeeld 10, 12, 15 of 18 gratis spins.

Des te meer spins je gratis wilt des te meer geld het je kost. Bijvoorbeeld 52 maal de inzet voor 10 gratis spins en maar liefst 337 maal de inzet voor 18 gratis spins. In deze bonusronde krijg je de kans om gele elektrische circuits te verzamelen. Dat levert je nog wat extra´s op in de vorm van 2 gratis spins voor iedere set. Een van de vier premium symbolen verandert bovendien in de robotvrouw. Dat zorgt dus voor nog meer kansen om een grote prijs te pakken of zelfs de hoogste jackpot te winnen.

Conclusie Machina Megaways gokkast

Machina Megaways gokkast is de eerste met het winmanieren concept van de hand van Relax Gaming. Het is een gokkastspel dat zeker tot de tevredenheid stemt met de enorme hoeveelheid winmanieren. Een extra pluspunt is dat je als speler zelf de keuze hebt om geld uit te geven aan de Hyper Bonus. Daarbij is het aantrekkelijk dat het mogelijk is om een jackpot te winnen. Een jackpot in een spel heeft toch altijd extra aantrekkingskracht en in dit spel zijn er drie jackpots.

Wil jij eens proberen hoe het is om op de Machina Megaways gokkast te spelen? Het futuristische thema met robots moet je natuurlijk wel een beetje aanspreken. Dat maakt het ook nog weer leuker om erop te gokken. Dat is overigens in meerdere online casino´s mogelijk waar Relax Gaming de provider is. Vergeet niet de welkomstbonus te claimen als je een account opent om op Machina Megaways te gokken.

Speel nu

Geef een reactie