Primal

Slots Features

Rating:
4.5 / 5
Wilds:
Cons
Auto Play:
Cons
Progressive Jackpot:
Cons
Scatter:
Cons

De Primal Megaways gokkast is door Blueprint gemaakt en het is een veelbelovend spel. De oertijd is het thema, maar de potentie op torenhoge winsten is van deze tijd. De gokkast is overigens in samenwerking met Big Time Gaming gemaakt. Zo is er sprake van een licentie om het concept Megaways toe te passen.

Er zijn wel 46.656 manieren om geld te winnen op de Primal Megaways gokkast. Een van de opties om geld te winnen, zijn de free spins. Die hebben multipliers die gigantisch hoog oplopen tot wel 100 maal de inzet. Blueprint staat overigens garant voor een uitstekende kwaliteit van spellen. Dat is alvast mooi meegenomen en maakt het aantrekkelijk om erop te gokken. Zo is onder meer het design fantastisch en verloopt alles soepel en snel met enorme winstmogelijkheden.

Speel nu

Primal Megaways

De gokkast Primal Megaways heeft zoals gezegd 46.656 winmanieren en daarvoor zijn er zes rollen beschikbaar. Het bijzondere is dat iedere draai weer anders is, want de rollen veranderen daarbij namelijk steeds. Het aantal winmanieren is misschien niet eens het hoogst van alle Megaways gokkasten.

Toch is het een echte aanrader, want de winpotentie is gigantisch hoog. Dat is onder meer een reden dat de maximale inzet tot 5 euro per draai beperkt is. De minimale inzet maakt de gokkast voor iedereen toegankelijk met slechts 0,20 euro per spin. De gokkast staat geregistreerd met een uitbetalingspercentage van 96,76% en dat is prima-

Uitbetalingstabel en symbolen

De oertijd is het thema en dat is te zien aan de symbolen op Primal Megaways. Je ziet onder meer symbolen met afbeeldingen van dieren die in de oudheid voorkwamen. Uiteraard zijn deze dieren wel op een originele manier afgebeeld. Er zijn ook minder aansprekende symbolen, zoals de kaartsymbolen die bovendien het minste waard zijn. De mammoet is een symbool die veel geld oplevert als er een winnende combinatie is.

Bij zes mammoetsymbolen levert dat toch al snel 50 maal je inzet op. Dat is dus een dier die je graag ziet verschijnen. Andere waardevolle symbolen zijn onder meer de neushoorns, tijgers, elanden en wilde zwijnen. Verder zie je de bekende kaartsymbolen, zoals de 10, J, Q, K en A die een beperkte waarde hebben. Het wildsymbool heeft een eigen functie en is te herkennen aan een pootafdruk uit de oertijd. Deze vervangt in het spel de andere symbolen, maar niet als het een scatter is. Met uitzondering van de wild zijn symbolen ook in de vorm van stacks.

Speel nu

Free spins vanaf 3 scatters

Het is al geweldig leuk om het reguliere spel van de gokkast Primal Megaways te spelen. Het is nog leuker als je de bonusronde mag spelen. Dan krijg je namelijk free spins en dat is al mogelijk vanaf 3 scatters. Je krijgt dan in elk geval 10 free spins, maar meerdere scatters leveren tot 30 spins op. Je krijgt dan ook nog eens te maken met multipliers als er wildsymbolen voorkomen in de bonusronde. Een wild multiplier laat de winst nog groter zijn. Bijvoorbeeld als je de combinatie 3x, 2x en 3x krijgt.

Je multiplier komt dan uit op 18 om je inzet mee te vermenigvuldigen. Des te meer scatters er zijn des te groter de potentie op een hoge winst is. Bij 3 scatters krijg je 10 free spins met een multiplier van 2x en 3x. Bij vier scatters ontvang je 15 free spins met een extra multiplier van 4x. Zo krijg je 20 spins gratis bij 5 scatters met weer een extra multiplier van 5x. Het grootste aantal te winnen free spins is 30 bij 6 scatters. De multipliers zijn dan 2x, 3x, 4x, 5x en 6x. Verder win je 5 extra free spins als er twee scatters te zien zijn. Je wint met de scatters in de bonusronde nog eens maximaal 25 free spins extra.

Conclusie Primal Megaways gokkast

De bonusronde is het meest spectaculaire kenmerk van de Prima Megaways gokkast. Dat komt natuurlijk doordat de feature voor een gigantische winpotentie zorgt. Het thema is overigens ook interessant, waarbij het spel je meeneemt naar de oertijd. De multiplier is eveneens bijzonder doordat deze extreem hoog oploopt tot wel 120x. Dat is natuurlijk geweldig om mee te maken. Verder spreekt het aantal winmanieren natuurlijk voor zich. Iedere spin brengt je dichtbij een van de 46.656 winmanieren.

Zie je het zitten om op de Primal Megaways gokkast van Blueprint te gokken? Daar krijg je meteen de kans voor in een van de vele online casino´s. Meld je maar snel aan als je nog geen account hebt. Dan krijg je nog een bonus ook.

Speel nu

Geef een reactie