Mystical Santa

Slots Features

Rating:
4.5 / 5
Min Coin Size:
0,20
Max Coin Size:
20
Wilds:
Features
Auto Play:
Cons
Progressive Jackpot:
Cons
Scatter:
Features

Mystical Santa Megaways is een gokkast van Stakelogic en staat in het teken van kerst. Dat zie je niet alleen aan de naam, maar ook aan het complete plaatje. Het decor met sneeuwval en kerstbomen op de achtergrond is een mysterie van nevelen gehuld. Een mysterie dat snel te ontrafelen is als je eenmaal op deze gokkast aan het spelen bent. Het is elke spin weer een verrassing hoeveel manieren er zijn om te winnen. De Mystical Santa Megaways gokkast zit bovendien bomvol met spannende spelelementen die het verschil in winstgrootte maken.

Speel nu

Mystical Santa Megaways speluitleg

Het is eerst leuk om te weten dat Mystical Santa Megaways tussen de 324 en 117.649 manieren om te winnen telt. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,11%. Na het openen van het spel zie je een beeldscherm vol met rollen. Er zijn in totaal zes rollen met symbolen en bovenaan is er nog een rol te zien. De bovenste rol verschuift van rechts naar links. De overige symbolen rollen naar beneden.

Het bijzondere is dat het aantal rijen met symbolen iedere keer ook anders is. Deze combinatie en variatie zorgt dus na elke spin voor een steeds ander aantal van winmanieren. De Megaways van de betreffende spin zie je overigens linksboven staan. Er komt af en toe een vrolijk personage voorbij met een soort van confettikanon die je een verrassing bezorgt. Het feestkanon vuurt af op de symbolen met een vraagteken.

Het is dus een verrassing wat er achter schuilt. Als je wint gaat de hele set met rollen heen en weer. Tussendoor zie je overigens in de donkere lucht nog de kerstman met zijn rendieren vliegen. De inzet is minimaal in te stellen op 0,20 euro en maximaal op 20 euro per spin. De grootste te behalen winst is 9.270 maal je inzet. Dat is toch aardig wat geld als je die score weet te halen. Dat is onder meer mogelijk met de speciale symbolen en features.

Uitbetalingstabel

De uitbetalingstabel van Mystical Santa Megaways laat gevarieerde spelelementen zien. Ook staat de waarde van winnende symbolen vermeld. De uitbetalingstabel bevat onder meer uitleg over het wildsymbool in het basisspel. De wild is een kerstbal met de opdruk ´wild´ en vervangt behalve de scatter alle andere symbolen.

Er zijn ook multiplier wildsymbolen en deze vervangen eveneens symbolen, maar dan met een multiplier. Er is een multiplier van 2x, 3x, 5x en 10x. De multiplier is actief als je een winnende combinatie hebt met de multiplier wild. Zijn er meerdere combinaties met de multiplier symbolen? Dan geldt dat deze samen vermenigvuldigd worden.

Er zijn mystery symbolen aanwezig in het spel van Mystical Santa Megaways. Deze verschijnen als geschenkdozen op de rollen tijdens de spin als er een elfje voorbijkomt. Na de ronde openen de geschenkdozen en komt er een symbool tevoorschijn. De winnende symbolen verdwijnen daarna. Er zijn vier verschillende Elfjes bonussen. Je hebt de kans om free spins te winnen of je wint extra wild symbolen. Of je krijgt matching symbolen of multiplier wilds symbolen.

Het scatttersymbool vervult eveneens een speciale rol bij Mystical Santa Megaways. Bij vier of meer scatters krijg je free spins. Dat zijn er twaalf en elke scatter extra is goed voor nog eens vijf free spins. Het elfje komt ook voor in de ronde met gratis spins. Ook komt er een multiplier voorbij die start bij 1x en neemt toe na elke spin tussen 0 en 5. Een retrigger is een optie op het moment dat er drie scatters komen. Je krijgt dan vijf extra spins en tien extra spins als er vier scatters tijdens de free spins opduiken. Je ziet steeds in beeld hoeveel free spins er nog resten. Even voor de duidelijkheid, er gaat tijdens deze ronde dus geen geld van je saldo af. Dat is nu eenmaal het principe van gratis spins.

Double Up met de gambleknop

De gokkast Mystical Santa Megaways heeft nog een extra spelelement in de vorm van een Double Up functie. Dat betekent dat je de kans krijgt iedere keer je winst te verdubbelen. Durf je dat aan? Je loopt namelijk ook het risico je winst helemaal te verliezen. Na het verdubbelen van de winst heb je de kans om dat bedrag ook nog eens te verdubbelen.

Speel nu

Kies je voor Double Up? Dan moet je de keuze maken tussen een rode en een zwarte kaart. Er ligt een stapel kaarten en je ziet de kleur van de laatst getrokken kaart. Denk je dat de volgende kaart een rode is? Klik dan op rood en anders op zwart als je denkt dat de volgende kaart zwart is. Je mag na de eerste keer verdubbelen stoppen. Of als je echt risico wilt nemen dan ga je nog een keer gokken met de Double Up functie.

Samenvatting Mystical Santa Megaways gokkast

De Mystical Santa Megaways gokkast is het hele jaar door leuk om op te spelen. Dat is te danken aan de veelzijdige spelfuncties en de vele manieren om te winnen. Als je net in de periode voor kerst hierop gaat gokken is het helemaal mooi. Dan kom je echt in een fantastische kerstsfeer terecht. Wie lukt het om flink wat winst te boeken. Dan heb je in elk geval al genoeg geld om kerstcadeautjes te kopen. In de rest van het jaar staat Mystical Santa Megaways wat minder op de voorgrond, maar niet bij iedereen.

Het maakt tenslotte niet uit wat het thema precies is. Wij vinden het in elk geval een gokkast die prima het hele jaar door te spelen is. Stakelogic heeft veel moeite gestoken in het aanbrengen van zoveel mogelijk verschillende features. Dat maakt de gokkast tot een spel dat echt altijd de moeite waard is om te spelen. De maximale inzet is misschien niet hoog met 20 euro. Dat komt onder meer omdat de manieren en maximale uitbetaling per inzet enorm is. Dat gaat teveel zijn op het moment dat een inzet van 100 euro bijvoorbeeld mogelijk is. Je raakt niet snel uitgespeeld als je een gokje waagt op Mystical Santa Megaways.

Speel nu

Geef een reactie