Bonanza

Slots Features

Rating:
4 / 5
Software:
Big Time Gaming
Genre:
Bonzana
Paylines:
5
Wilds:
Features
Auto Play:
Cons
Progressive Jackpot:
Features
Scatter:
Features

De gokkast Bonanza Megaways is geproduceerd door Big Time Gaming en heeft een spel met vijf rollen. De aantal winmanieren is groot, want er zijn daar 117.649 manieren opties voor beschikbaar.

Als je een speler bent die echt gokt om het geld dan is het zeker aan te raden om Bonanza te selecteren. De manieren om te winnen zijn al enorm, maar dat geldt ook voor de eventuele winst. Ook die stijgt mogelijk tot extreme hoogte door onder meer de haast ongelimimteerde multipliers. De bonusronde is zeker een van de features die je saldo laat groeien.

De goudmijn met mijnkarretjes, dynamiet en edelstenen vormt het thema. Een mijnwerkersdorpje vormt daarbij het decor van de omgeving. Het begeleidende melodietje drijft je misschien al wel snel tot waanzin. Heb je er last van dan zet je gewoon het geluid uit van de banjo. De eigenaar van Big Time Gaming is overigens het brein achter het gecomponeerde muziekstuk. Het uitbetalingspercentage staat vast op 96% en dat is helemaal goed.

Speel nu

Bonanza Megaways

Bonanza Megaways is een gokkast met zes rollen en na iedere spin is er sprake van een verandering. Bijvoorbeeld als het gaat om het aantal symbolen. Op de rollen twee tot en met vijf is er overigens voorzien in extra symbolen. De symbolen die gekoppeld zijn, tellen mee van links naar rechts. Er zijn in totaal 117.649 manieren om te winnen. Het leuke is dat er na een winnende combinatie ruimte is voor nieuwe symbolen. De oude verdwijnen en maken plaats voor nieuwe symbolen. Zo tikt de winst lekker aan.

Het is al voor 0,20 euro mogelijk om te gokken op de Bonanza gokkast. Wil je voor meer geld gokken dan is dat tot 20 euro per spin mogelijk. Misschien denk je dat de maximale inzet wat laag is. Dat klopt ook, maar daar is een reden voor. Dat heeft namelijk met de ongelimiteerde multipliers en extreem hoog oplopende winsten. Het is dus logisch te verklaren dat er sprake is van een beperkte maximale inzet.

Speel nu

Gratis spins bonusronde vanaf vier scatters

De scatter herken je aan het Gold symbool. Zie je daar vier van? Dan kom je in de bonusronde en die levert je 12 gratis spins op. Elke scatter extra voorziet in 5 extra free spins. Je moet wel geluk hebben om in de bonusronde terecht te komen. De potentie op winst is in deze ronde enorm en dat maakt het dat deze optie niet zeldzaam is. Heb dus geduld om te wachten op die ene enorme beloning.

Elke winnende combinatie levert een multiplier plus 1 op. Dat is dus de potentie waar net over is gesproken. Veel winnende combinaties in de bonusronde laten je winst steeds verder oplopen. Er zijn nog meer leuke elementen in de bonusronde met free spins verwerkt. Dat is de kans op een retrigger. Die activeert zich als er drie goudstaven zijn en dan krijg je 5 extra spins. Je ontvangt zelfs 10 extra free spins als je vier goudstaven ziet.

Kom je eenmaal in de bonusronde dan weet je werkelijk niet wat je meemaakt. Het is bijvoorbeeld helemaal niet vreemd dat je 200 maal je inzet wint. Of misschien wel 1.000 maal je inzet. Dat is toch gigantisch.

Conclusie Bonzana Megaways gokkast

De gokkast Bonanza Megaways is spectaculair te noemen vanwege de enorme multipliers. Daar maak je pas echt winst mee. Het is wel jammer dat de bonusronde vaak lang op zich laat wachten, maar dat is niet anders. Kom je er wel in dan is het ook echt feest en daar doe je het toch voor. Wij hebben tijdens het gokken op Bonanza het geluk gehad in de bonusronde te komen. Daarmee hebben wij het gered tot een multiplier van 400 maal de inzet.

De gokkast Bonanza is een spel waar je op gaat gokken om in die bonusronde te komen. Het is dus een gokkast die je vooral speelt als je voor het echte geld gaat. Houd je van meer entertainment, animaties en een combinatie van veel features? Misschien dat een andere gokkast dan voor jou meer geschikt is. Kies je voor het gokken met uitzicht op het winnen van veel geld? Dan is Bonanza zeker een gokkast voor jou.

Kies maar een online casino uit om op Bonanza Megaways te gokken. Na je registratie en storting ontvang je direct een leuke bonus.

Speel nu

Geef een reactie