White Rabbit

Slots Features

Rating:
3.5 / 5
Software:
Big Time Gaming
Paylines:
5
Wilds:
Features
Auto Play:
Features
Progressive Jackpot:
Features
Scatter:
Features

De gokkast White Rabbit Megaways is typisch van de hand van c. Dat komt natuurlijk onder meer door de Megaways. Zo heb je op maar liefst 248.832 manieren de kans om geld te winnen. Dat is al een prima uitgangspunt, maar er is nog veel meer met wilds en multipliers.

Ken je Alice in Wonderland? Dat is een sprookje waar het spel van deze gokkast wel wat op lijkt. Het is echter geen sprookje dat er veel geld te winnen valt. Dat is gewoon realiteit en op deze gokkast heb je zelf controle over de winkansen. Er is bijvoorbeeld sprake van een Buy a Bonus mogelijkheden. Dat is op zich geen unieke optie, maar wel voor een gokkast van Big Time Gaming.

Speel nu

White Rabbit Megaways

Een van de kenmerken van White Rabbit is dat er sprake is van een veranderende structuur van rollen. Iedere spin biedt daarom weer andere mogelijkheden om geld te winnen. Dat zorgt ervoor dat het basisspel de kans biedt op grote winst. Het is niet zo dat iedere spin winst oplevert, maar dat is ook logisch. Een beetje hulp krijg je van het slapende rupsje, maar wel pas na het ontwaken. Na de slaap blaast het rupsje graag wilds op de rollen en die beschikken over multipliers. Het spel is al vanaf 0,30 euro te spelen en wil je voor veel geld spelen dan zet je gewoon 100 euro in.

Uitbetalingstabel en symbolen

Je ziet als je gaat gokken op White Rabbit verschillende symbolen zoals natuurlijk het witte konijn, maar ook een paarse poes en gekleurde edelstenen. Daarnaast zijn er getallen en cijfers en natuurlijk wildsymbolen. Andere symbolen die je ziet, zijn onder meer een dodo en een hoge hoed, maar ook een prinses. Dat is meteen ook het symbool met de grootste uitbetaalwaarde.

Zo leveren vijf van deze prinsessen op de rollen 25 maal de inzet op.

Sommige symbolen zijn stacked en komen dan voor in de vorm van een theepot, een paarse kat, hoge hoed of dodo. In het spel is de uitbetalingstabel te bekijken om te zien wat de rest van de symbolen waard is. Overigens is het uitbetalingspercentage voor White Rabbit op 97,39% vastgesteld. Dat is echt een hoog percentage.

Bonusronde

De gokkast White Rabbit Megaways heeft een speciale bonusronde. Die is op meerdere manieren te activeren. Krijg je drie symbolen van het witte konijn te zien op de middelste rollen dan start de bonusronde. Duurt het je te lang voordat de witte konijnen tevoorschijn ziet komen?

Dan koop je gewoon je eigen bonusronde. Dat is niet goedkoop, want je betaalt honderd maal de inzet voor toegang tot de bonusronde. Speel je met 0,30 euro per spin dan betaal je voor de bonusronde dus al 30 euro. Dat is misschien nog redelijk te overzien. Zet je 20 euro in dan is het al anders. Je betaalt voor toegang tot de bonusronde dan 2.000 euro zonder te weten wat het je oplevert. Er is nog wel een meevallertje. Mocht er een munt in het basisspel vallen dan daalt de Buy a Bonus prijs een beetje.

Speel nu

15 gratis spins

Je ontvangt 15 gratis spins als de bonusronde start. Er zijn een tweetal symbolen die in een bonusronde een speciale rol hebben. Dat is het wildsymbool dat andere symbolen vervangt, maar niet het cupcake symbool. De cupcake is namelijk het startsein voor een expanderende rol. Mocht een rol twaalf symbolen hoog zijn dan krijg je recht op een respin. Je moet natuurlijk zelf weten of je voor de bonusronde wilt betalen. Als je slim bent, doe je dat pas op het moment dat je al aardig wat geld gewonnen hebt.

Conclusie White Rabbit Megaways

White Rabbit Megaways heeft bepaalde kenmerken die rechtstreeks verwijzen naar Big Time Gaming. Als je de gokkasten van deze provider leuk vindt dan geldt dat zeker voor White Rabbit. Het aantal winmanieren is natuurlijk gigantisch en het is aantrekkelijk dat er een Buy a Bonus optie is. Die kost je wel geld, maar daar is ook weer slim mee om te gaan. Bovendien heb je tijdens het gokken natuurlijk ook gewoon de kans om in de bonusronde te komen. Het is al met al gewoon een interessante gokkast om op te spelen. Er zijn meerdere gerenommeerde online casino´s waar White Rabbit is te spelen. Meld je indien je nog geen account hebt aan en pak meteen die welkomstbonus

Speel nu

Geef een reactie