Vikings Unleased

Slots Features

Rating:
3.8 / 5
Wilds:
Cons
Auto Play:
Cons
Progressive Jackpot:
Features
Scatter:
Cons

Vikings Unleased is een Megaways gokkasten van Blueprint Gaming. Er zijn 117.649 winmanieren verwerkt in het spel dat een stoer en fraai design heeft. De features maken het spel en dat is in dit geval zeer waar.

Denk maar een bonus gamble optie of aan mystery symbolen net als aan de optie to Buy a Bonus. De samenwerking tussen Big Time Gaming en Blueprint Gaming heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. De creativiteit komt van Blueprint Gaming en Big Time Gaming is het genie achter de Megaways technologie. Viking Unleased is overigens in 2018 gelanceerd en succesvol nadat eerder al Primal Megaways is uitgebracht.

Speel nu

Vikings Unleashed Megaways

Misschien ken je de Bonanza gokkast ook al wel en daar is het spel van Vikings Unleashed Megaways mee te vergelijken. Zo heeft het spel twee sets met rollen. De ene vaste rol bevindt zich aan de bovenzijde. Deze heeft een rij en aan de onderzijde zijn er zes variabele rollen. Iedere spin weer is het spel anders, want dan verandert het aantal rijen. Daarom levert iedere spin eveneens een verschillend aantal winmanieren op. De inzet begint al vanaf 0,20 euro per spin, maar wil je meer inzetten dan kan dat. Bijvoorbeeld 10 euro per spin.

Win tot 50.000 maal de inzet

Een van de leuke spelelementen van Vikings Unleashed Megaways is het bonusspel. Hierin heb je de kans een ongelimiteerd aantal free spins te winnen. Ook op de multipliers staat geen limiet. Er geldt echter wel een limiet als het gaat om de maximale winst met het gokken op deze gokkast. Dat is namelijk 50.000 maal de inzet. Het uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,50%. Dat is een uitstekende percentage

Uitbetalingstabel en symbolen

Er zijn op deze gokkast meerdere symbolen en elk van deze heeft een andere waarde. Het mag voor zich spreken dat de vier Vikingen het meeste geld opleveren. Bijvoorbeeld vanaf twee keer de inzet tot zelfs vijftig maal de inzet. Een kaartsymbool is een symbool met een lagere waarde en daarmee win je dus minder geld. Als deze vaker vallen, win je natuurlijk wel weer meer geld. De kans dat er winnende combinaties vallen op Vikings Unleashed Megaways is enorm.

Dat is te danken aan de vele winmanieren en features als wilds, multipliers en win all ways. De onderste set met zes rollen verdwijnt als er een winnende combinatie is. Of in elk geval de symbolen daarvan, want er komen nieuwe symbolen. Deze nieuwe symbolen vallen naar beneden. Op de bovenste set is er sprake van symbolen die je van rechts naar links ziet verschijnen. Wilds zijn in staat om alle andere afbeeldingen te vervangen, maar niet die van de scatters. Vier scatters leveren je twaalf free spins op. Komt er een scatter bij dan is die goed voor nog eens vijf gratis spins.

Speel nu

Zet extra geld in en Buy a Bonus voor free spins en een multiplier

Wil je geen tijd verspillen om te wachten tot je vier scatters krijgt? Zet dan gewoon wat extra geld in door voor de Buy a Bonus feature te kiezen. Daarmee krijg je rechtstreeks toegang tot free spins. Het kost wel wat, maar dan heb je wel meteen free spins. Bepaal zelf hoeveel free spins je wilt ontvangen op Vikings Unleashed Megaways.

Gok op meer winst door van de gamble feature gebruik te maken nadat je voor de Bou a Bonus hebt gekozen. Klik links als je meer gratis spins wilt winnen of rechts als je voor een hogere multiplier wilt gaan. Besef echter ook dat je een risico neemt met deze gokoptie. Het risico bestaat uit alles verliezen.

Je krijgt tijdens de gratis spins een multiplier toebedeeld. Die start op 1, maar elke winnende spin levert een hogere multiplier op. De vermenigvuldiger gaat niet weer omlaag, zodat je die zekerheid vast hebt. Het mooiste is natuurlijk als de multiplier stijgt naar 15 of misschien wel 25. Dan gaat het heel snel omhoog met de winst als er een winnende combinatie valt.

Kom je tijdens het gokken de hamer van Thor tegen? In dat geval veranderen deze symbolen bij meerderheid in hetzelfde symbool. Dat is natuurlijk leuk voor de winst en vooral als je er wildsymbolen bij krijgt. Win je veel geld dan gaat dat niet ongemerkt voorbij en dat zie je aan de opvallende animaties.

Conclusie Vikings Unleashed Megaways gokkast

Onze conclusie luidt dat Vikings Unleashed Megaways een geweldige gokkast is. Een gokkast die je meeneemt in een spannend avontuur vol belevenissen. De animaties zijn fantastisch en dat geldt eveneens voor de features in het spel. Dat je de kans hebt om voor Buy a Bonus te kiezen om het spel naar je toe te trekken, is ook top. Wil je ontdekken wat deze gokkast jou te bieden heeft? Er zijn meerdere online casino´s waar de Vikings Unleashed Megaways gokkast beschikbaar is. Ben je nog niet geregistreerd? Meld je dan snel aan en doe even een storting om meteen ook een bonus te ontvangen.

Speel nu

Geef een reactie